Pesulan palvelut

Pesulan palvelut

Tarjoamme monipuolista pesulapalvelua yrityksille ja yksityisille asiakkaille.

Lue lisää
Työvaatteiden pesu

Työ­vaatteiden pesu

Säännöllinen pesu pitää työvaatteet siistinä ja hyväkuntoisena pidempään.

Lue lisää
pyykkipoika

Ota yhteyttä

Pesulamme sijaitsee Lahden Saksalassa ja on avoinna joka arkipäivä.

Lue lisää

Lahden kaupunki

Uponsillan Mattopesula Oy on ostanut Suomen Lähipesula osakeyhtiön Lahden liiketoiminnan syksyllä 2017. Mattopesulan toiminta on uuden yrittäjän Johanna Kraftin komennossa kehittynyt mukavasti. Uusia asiakkaita on saatu niin kuluttaja kuin yrityspuolelta. Samaan aikaan vanhojen asiakkaiden tarpeita on kartoitettu tarkemmin, pesulan kalustoa on uusittu ja pesuprosesseihin on tehty parantavaa taloudellista ja ekologista uudistusta. Yrityksen kehittämistä on kuitenkin peilattu vanhojen yrittäjien monen vuoden pesula-alan kokemuksella rakennetun hyvämaineisen, osaavan ja palvelevan mattopesulabrändin näkökulmasta. 

Päivähoidon kone- ja laakapestävät matot

Nyt jo kolmatta vuotta putkeen pesemme keskitetysti Lahden kaupungin päivähoidon eri yksiköiden kone- ja laakapestävät matot. Matot noudetaan ja palautetaan tuttuun tapaan päiväkodeista haluamananne ajankohtana. Kunkin yksikön matot pestään erillään, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia niiden merkkaamisesta. Olisi hyvä, jos matot olisi sovittuna noutopäivänä kerätty yhteen paikkaa, josta kuljettajamme keräilee ne pesula-autoon.

Aikataulu

Mattojen pesuaika on minimissään (4) arkipäivää. Aikaisempina vuosina päiväkotien matot on pesty touko-elokuun aikana ja varmasti tänäkin vuonna pesut ajoittuvat pääosin tuohon ajankohtaan. Tarvittaessa säilytämme päiväkotien mattoja veloituksetta pesulassa kesälomien ajan. Pesulamme palvelee arkisin 9-18, kesäaikaan siirryttäessä ilmoitamme ajankohdan, jolloin suljemme poikkeuksellisesti jo kello 17:00.

Kysyttävää?

Mikäli teillä on kysyttävää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Palvelemme puhelimitse ja kiireettömissä asioissa vastaamme sähköposteihin yhden arkipäivän sisällä.

Mattopesutilaus

Oheisella lomakkeella teette päiväkotinne mattopesutilauksen helposti ja vaivattomasti. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen, saatte sähköpostiinne vielä erillisen tilausvahvistuksen. Olemme myös puhelimitse yhteydessä, mikäli tilauksesta jää jotain kysyttävää.